€ 100,- Cashback bij aankoop van de AEG L6FBMAXI

aeg l6fb6maxi cash back actie

 

De nieuwe AEG wasmachine L6FBMAXI doet met maar liefst 10 kg vulgewicht zijn naam eer aan. Er gaat niet alleen veel in de L6FBMAXI, u krijgt ook veel terug. Want bij aankoop van deze wasmachine ontvangt u tijdelijk maar liefst € 100,- cashback.

Beslis snel, want deze actie loopt van 1 mei t/m 31 december 2019.

Registreer uw aankoop en ontvang de cashback

Actievoorwaarden:

Deze actie is geldig bij aankoop van de AEG wasmachine L6FBMAXI bij Quist beeld, geluid & witgoed in de periode 1 mei 2019 t/m 31 december 2019. ƒ Alleen inwoners van Nederland kunnen deelnemen aan deze promotie, mits zij 18 jaar of ouder zijn en in de actieperiode model L6FBMAXI hebben gekocht.

AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

De aanvraag voor de cashback dient online te geschieden via aeg.nl/acties. ƒ De uiterste registratiedatum is 15 januari 2020. ƒ Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermelding van model L6FBMAXI zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur. ƒ AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen. ƒ Houd voor de retourstorting van de cashback rekening met een verwerkingstijd van 6 tot 8 weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.

Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG. ƒ Maximaal één inzending per huishouden. ƒ AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Kijk voor de actuele actievoorwaarden op aeg.nl/acties.

Hebt je vragen of opmerkingen met betrekking tot deze actie? Neem dan contact op met Racktime: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. AEG L6FBMAXI-actie of telefoon (072) 541 39 33 (van 08.30 tot 17.30 uur). L6FBMAXI is voorzien van een ÖKOInverter motor. Op deze motor geeft AEG maar liefst 10 jaar garantie. Vergeet je nieuwe aanwinst dan ook niet te registreren via registeraeg.com.