AEG ICI Paris actie

aeg ici paris actie slideshow 2019

 

ICI PARIS XL BEAUTY VOUCHER TOT €150,- CADEAU

In de periode van 1 oktober t/m 15 december 2019 ontvang je bij aankoop van één van de geselecteerde wasmachines, wasdrogers of was/droogcombinaties een ICI PARIS XL Beauty voucher tot €150,- cadeau.  

 

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 - Koop je apparaat tussen 1 oktober en 15 december 2019

Koop je nieuwe wasmachine, droger of wasdroogcombinatie van AEG vanaf 1 oktober en voor 15 december. Bewaar het aankoopbewijs goed!
Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt dit ook nodig om deel te nemen aan de actie. 

Stap 2 - Registreer je product en vraag je e-Gift Card aan

Registreer je product vóór 31 december 2019 met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens om in aanmerking te komen voor een ICI PARIS XL cadeaubon. 

Stap 3 - Validatie en ontvangst cadeaubon

Als je aanvraag is goedgekeurd wordt de ICI Paris XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd. De e-Gift Card is inwisselbaar bij alle winkels van ICI PARIS XL in Nederland en de webshop www.iciparisxl.nl

 

Actievoorwaarden

Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 1 oktober t/m 15 december 2019 een AEG actiemodel wasmachine,droger of was/droogcombinatie hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland.

Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG apparaten ontvangt de consument ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 50, 75, 100 of 150 euro- (afhankelijk van het gekochte model). Een lijst met alle deelnemende AEG apparaten is beschikbaar op aeg.nl/acties. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.
AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.
De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat via aeg.nl/acties is 31 december 2019.
Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG apparaten, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur.
AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.
De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt, na een correcte aanmelding, per e-mail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres.
Houd voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van de aanvraag.
De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd.
Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop van een wasmachine, één e-Gift Card, bij aankoop van een droger en één e-Gift Card, bij aankoop van een was/droogcombinatie, toegezonden.
De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen worden verzilverd in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop: iciparisxl.nl.
Men heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op de e-Gift Card wordt niet in contanten uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.
Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG.

AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Kijk voor de actuele actievoorwaarden op aeg.nl/acties

Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Home Products (Nederland) B.V. - Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen a/d Rijn - NL004082023B02, waarvan het merk AEG deel uitmaakt.